Prolyte voor organisatoren

Het prolyteconcept biedt de kans tot meer visibiliteit in de lucht, een betere uitlichting van de standen en de mogelijkheid tot het werken met moltondoeken of gepersonaliseerde banners. 

Uw beurs in de spotlight

Met prolyte springen voornamelijk grotere beursstanden meer in het oog. Prolyte is in de standenbouw ook wel gekend als lichtbrug of truss. Wilt u een goede verlichting, maar wilt u niet dat de prolyte opvalt? Dan kan u kiezen voor een getakelde lichtbrug waarbij we de poten weglaten en de truss als het ware zweeft.Bovendien kan prolyte perfect gecombineerd worden met de standaard modulaire standenbouw in het octanorm systeem, of met de meer populaire standenbouw in matrix voor een uniform geheel of een creatief beursconcept op maat.

Prolyte
en nog iets

Een uitstekende verlichting van de standen op uw beurs aan de hand van een lichtbrugconstructie, al dan niet getakeld, zorgt ervoor dat uw boodschap en producten extra in de verf worden gezet.Deze truss-constructies bieden ook de mogelijkheid om zwarte molton, bedrukte banners, velumdoeken en/of geprinte panelen op te spannen of aan te bevestigen. Zo wordt de hoogte van uw standruimte maximaal benut in functie van de zichtbaarheid in de hal.

Galerij

Ontdek onze 4 systemen

Voor huisbeurzen en leveranciersbeurzen is het modulaire systeem ideaal, gezien uniformiteit en budget vaak doorslaggevend zijn.

Dit systeem is ideaal voor overkoepelende organisaties die streven naar uniformiteit enerzijds en de optie om te personaliseren anderzijds.

Het prolyte systeem, gekend als trussen biedt de kans tot meer visibiliteit in de lucht, een betere uitlichting van de standen en de mogelijkheid tot het werken met doeken.

Wij werken graag een oplossing op maat uit voor u als organisator. Zo helpen wij  ook graag bij de aankleding van de standen, voorzien we catering of zorgen we voor de technische ondersteuning.

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat uw gegevens
achter

Met het aanvragen van een standontwerp, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.