Matrix
voor organisatoren

Wil u als organisator graag kunnen ingaan op de vraag van uw klant om wat extra te voorzien? Dan is de moderne standenbouw in het matrixsysteem zeker en vast een goede keuze.

Populair én elegant

Onze matrix standen, ook wel gekend onder de noemer B55 of omni zijn ideaal voor overkoepelende organisaties of beursconcepten waarbij er wordt gestreefd naar uniformiteit enerzijds en de optie om maximaal te personaliseren anderzijds.Door het matrix systeem te combineren met opvallende visuals zorgt  u er voor dat uw beurs de juiste uitstraling krijgt. Samen met onze grafische dienst, die hier een cruciale rol speelt, zorgen we er voor dat de look & feel van uw stand juist zit!

Flexibele all-rounder

Door z’n modulair karakter kan uw beurs in een mum van tijd opgebouwd worden, wat niet alleen de timing ten goede komt maar ook het budget voor uw beurs.

Anderzijds nemen wij met GM Productions graag het technisch luik voor onze rekening denk maar aan elektrische installatie, uitlijning van de beurshal, plaatsen van gangtapijten en lichtbrugstructuren, etc. Zo behoudt u het overzicht tijdens de voorbereiding, opstelling van het draaiboek en de organisatie van uw beurs.

Galerij

Ontdek onze 4 systemen

Voor huisbeurzen en leveranciersbeurzen is het modulaire systeem ideaal, gezien uniformiteit en budget vaak doorslaggevend zijn.

Dit systeem is ideaal voor overkoepelende organisaties die streven naar uniformiteit enerzijds en de optie om te personaliseren anderzijds.

Het prolyte systeem, gekend als trussen biedt de kans tot meer visibiliteit in de lucht, een betere uitlichting van de standen en de mogelijkheid tot het werken met doeken.

Wij werken graag een oplossing op maat uit voor u als organisator. Zo helpen wij  ook graag bij de aankleding van de standen, voorzien we catering of zorgen we voor de technische ondersteuning.

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat uw gegevens
achter

Met het aanvragen van een standontwerp, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.