Modulaire standenbouw

Voor zowel grotere als kleinere huisbeurzen is het modulaire systeem ideaal waar uniformiteit en budget vaak doorslaggevend zijn. Dit type stand is namelijk eenvoudig en snel op te bouwen én in te richten. Daarnaast hergebruikt u deze beurswanden makkelijk voor andere beurzen.

Eenvoudig en budgetvriendelijk

Al onze standen worden standaard aangeboden in verhuur. Dit is niet alleen een stuk ecologischer, het maakt ook dat onze logistieke service gratis is en het zorgt er voor dat uw beursstanden een stuk budgetvriendelijker kunnen worden opgebouwd.

Bovendien worden alle elementen die toebehoren aan uw organisatie of uw klanten jullie eigendom en stockeren we deze kosteloos. Zo kunnen u en uw exposanten deze bij een volgende beursdeelname geheel of gedeeltelijk hergebruiken, wat het budget voor uw beursorganisatie opnieuw ten goede komt. 

Uw huisbeurs
volledig ingericht

Wanneer u beroep doet op GM Productions voor de organisatie van uw huisbeurs ben je ook meteen voorzien van de juiste verlichting. Afhankelijk van het beursconcept en de beurslocatie voorzien wij aangepaste verlichting op de wanden of gaan wij aan de slag met trussen en lichtbruggen voor een perfecte uitlichting. Ook hier kunt u beroep doen op onze expertise. Zo kunnen wij onze lichtbruggen takelen voor een stijlvolle uitlichting zonder obstakels of kunt u kiezen voor lichtbruggen op kolommen. 

Anderzijds staat GM Productions de organisator ook graag bij in de technische ondersteuningen vóór, tijdens en na de beurs denk maar aan elektrische installaties, uitlijning van de beurshal, plaatsen van gangtapijt, prints, beletteringen tot het inrichtingen van onthaal en cateringzones. 

Galerij

Ontdek onze 4 systemen

Voor huisbeurzen en leveranciersbeurzen is het modulaire systeem ideaal, gezien uniformiteit en budget vaak doorslaggevend zijn.

Dit systeem is ideaal voor overkoepelende organisaties die streven naar uniformiteit enerzijds en de optie om te personaliseren anderzijds.

Het prolyte systeem, gekend als trussen biedt de kans tot meer visibiliteit in de lucht, een betere uitlichting van de standen en de mogelijkheid tot het werken met doeken.

Wij werken graag een oplossing op maat uit voor u als organisator. Zo helpen wij  ook graag bij de aankleding van de standen, voorzien we catering of zorgen we voor de technische ondersteuning.

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat uw gegevens
achter

Met het aanvragen van een standontwerp, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.