Op maat

Wilt u graag een oplossing op maat voor u als organisator waarbij creativiteit de bovenhand mag nemen? Dan denken wij graag met u mee. Al onze beurs- en standsystemen zijn te combineren volgens uw wensen.

Volledige ondersteuning

Naast een uitgebreid aanbod aan standsystemen en meubilair, denken wij met GM Productions graag mee in de totaalorganisatie van uw beurs of huisbeurs. Wij beschikken over de capaciteit en de materialen om op heel korte termijn een lege beurshal om te bouwen tot een aangenaam ontmoetingspunt voor uw exposanten en bezoekers. Hierin nemen we een groot deel van het takenpakket van de beursorganisator op ons.

25 jaar ervaring

Wij staan u bij vóór, tijdens en na de beurs en ondersteunen u in het technische luik vanaf de uitlijning van uw beurshal, het in orde brengen van voorzieningen in water, elektriciteit en takel- en ophangmogelijkheden tot de inrichting van het onthaal en cateringzones. 

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de beurs en standenbouwsector hebben wij naast onze eigen know-how, capaciteit en materialen bovendien een ruim portfolio opgebouwd aan professionele partners die uw event ondersteunen. Denk hierbij aan moderators, meertalige hosts en hostessen, een eigen huis DJ of de geschikte cateringpartner. 

 

Galerij

Ontdek onze 4 systemen

Voor huisbeurzen en leveranciersbeurzen is het modulaire systeem ideaal, gezien uniformiteit en budget vaak doorslaggevend zijn.

Dit systeem is ideaal voor overkoepelende organisaties die streven naar uniformiteit enerzijds en de optie om te personaliseren anderzijds.

Het prolyte systeem, gekend als trussen biedt de kans tot meer visibiliteit in de lucht, een betere uitlichting van de standen en de mogelijkheid tot het werken met doeken.

Wij werken graag een oplossing op maat uit voor u als organisator. Zo helpen wij  ook graag bij de aankleding van de standen, voorzien we catering of zorgen we voor de technische ondersteuning.

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat uw gegevens
achter

Met het aanvragen van een standontwerp, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.