Oplossingen voor
organisatoren

Naast individuele standen verzorgen wij ook totaalrealisaties van beurzen. We beschikken zowel over de capaciteit als over het materiaal om op heel korte termijn een lege beurshal om te bouwen tot een aangenaam ontmoetingspunt voor uw exposanten en bezoekers.

Ontdek onze 4 systemen

Voor huisbeurzen en leveranciersbeurzen is het modulaire systeem ideaal, gezien uniformiteit en budget vaak doorslaggevend zijn.

Dit systeem is ideaal voor overkoepelende organisaties die streven naar uniformiteit enerzijds en de optie om te personaliseren anderzijds.

Het prolyte systeem, gekend als trussen biedt de kans tot meer visibiliteit in de lucht, een betere uitlichting van de standen en de mogelijkheid tot het werken met doeken.

Wij werken graag een oplossing op maat uit voor u als organisator. Zo helpen wij  ook graag bij de aankleding van de standen, voorzien we catering of zorgen we voor de technische ondersteuning.

Technische ondersteuning

Voor, tijdens en na de beurs staan wij u bij in de technische ondersteuning zoals het voorzien van elektriciteit en water en de installatie van lichtbruggen. Daarnaast verzorgen wij ook graag het meubilair voor de beurs en kunt u op ons beroepen voor de meest uiteenlopende vragen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de beurswereld hebben wij ongetwijfeld het perfecte antwoord op al uw beursvragen.

Totaal­organisatie

Gaat u liever een stapje verder? Wilt u uw beurs voorzien van extra workshops, infosessies, … Denkt u aan een laat avondevenement of een congresgegeven, wij nemen de totaalorganisatie van uw beurs in handen tot op het niveau dat u dat wenst. Daarbovenop zorgen wij graag extra service zoals hostessen om uw bezoekers en exposanten op een professionele manier te ontvangen. Onze doelstelling is uw werk als beursorganisator maximaal te verlichten, waarbij u volledige inspraak behoudt in het ontwerp, de huisstijl en draaiboek van uw beursconcept.

Hier bouwen we standen

mrt
2024
HANDELSBEURS ARDOOIE
De Ark
mrt
2024
OPENDEUR CD
Roeselare
mrt
2024
SECOND HOME EXPO
Flanders Expo Gent
mrt
2024
HORECATEL
WEX, Marche-en-Famenne
mrt
2024
TOM & CO
Lille Grand Palais
mrt
2024
COCOON
Brussels Expo
mrt
2024
OPEN SCHEEPVAARTDAGEN AN…
Waagnatie, Antwerpen
mrt
2024
ESTETIKA LENTE
Brussels Expo

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat uw gegevens
achter

Met het aanvragen van een standontwerp, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.