Ons recept voor een succesvolle beursdeelname

1

Intakegesprek

Onze dialoog staat centraal doorheen het volledige traject.

Alles begint bij het luisteren naar uw verhaal, wensen en noden.

2

Concept- & budgetvoorstelling

Ons salesteam werkt een uniek concept uit op maat van uw wensen en budget én houdt rekening met het beursreglement en technische mogelijkheden of beperkingen. Daarna neemt onze grafische afdeling de 3D-visualisatie op zich, zo krijgt u meteen een realistisch beeld van het resultaat.

Daarbovenop ontvangt u een gedetailleerde offerte, zodat u zeker niet voor verrassingen komt te staan. In deze fase bent u meer dan welkom om verschillende materialen en mogelijkheden qua opstellingen te bekijken in onze showroom.

3

Voorbereiding

In de voorbereidingsfase maken we goede afspraken en bereiden we uw stand tot in de puntjes voor, zodat u zorgeloos naar uw beurs kan vertrekken. Al onze diensten denken mee over de totaalrealisatie van uw stand. Zo helpen wij u bij het invullen van de nodige bestelbonnen en technische documenten.

Daarnaast bereidt ons technisch team uw stand voor in ons magazijn in samenwerking met onze commerciële ploeg. Ten slotte speelt onze grafische dienst eveneens een grote rol, want dit team vertaalt uw droomstand in grote visuals met respect voor uw huisstijl.

4

Op- & afbouw van uw stand

Tijdens de op- en afbouwperiode staat onze projectleider met zijn team van schrijnwerkers en standenbouwers tot uw dienst om de stand te realiseren én tot in de puntjes af te werken.

Wij streven naar tevreden en langdurige klantenrelaties door een totaalservice aan te bieden. Dat doen we met onze ervaren ploeg, kwalitatieve standen en doorgedreven kennis van het vak.

tevreden klanten
zijn onze drijfveer