Ervaren
standenbouwfirma

GM Productions is een ervaren standenbouwfirma die gespecialiseerd is in het ontwerpen en het uitvoeren van beursstanden in België, Nederland en ver daar buiten.

Dialoog staat centraal

Wij staan voor een open communicatie en geloven dat een gedetailleerde en transparante offerte onnodige stressmomenten vermijden. We denken met u mee en houden rekening met eventuele toekomstige beursdeelnames.

Deskundig, flexibel en snel

We beschikken over het juiste personeel, materiaal en eigen fleet om uw stand of beurs op te stellen binnen de beperkte termijn die wij als standenbouwer gewoon zijn. Daarnaast maken we er een punt van om jaarlijks op zoek te gaan naar de nieuwste producten en toepassingen.

Modulair of op maat

Zowel met onze modulaire systemen - al dan niet naadloos - als met onze houtbouwstanden zorgen we ervoor dat uw bedrijf er staat in de beurshal. Wist u trouwens dat onze verschillende standen van toepassing zijn op grote én kleine oppervlaktes? Wij nemen elke uitdaging met beide handen aan!

Groepsstanden of individuele standen

Naast individuele standen beschikken wij over de capaciteit en het materiaal om op heel korte termijn een lege beurshal om te toveren tot een aangenaam ontmoetingspunt voor uw exposanten en bezoekers.

Nationaal en internationaal

Wil u graag deelnemen aan een beurs in het buitenland? Met onze ervaring op internationale beurzen op zak, staan wij u bij in het binnen- én het buitenland.

Van A tot Z

U bepaalt zelf hoe ver we gaan in onze service. Van enkel een uitstekende verlichting tot een volledig aangeklede stand met meubilair en accessoires. Wij creëren unieke concepten met een unieke differentiatie.

Wij streven naar tevreden en langdurige klantenrelaties door een totaalservice aan te bieden. Dat doen we met onze ervaren ploeg, kwalitatieve standen en doorgedreven kennis van het vak.

tevreden klanten
zijn onze drijfveer