Matrix
Profielloos design

Het populairste type stand is de matrix stand, ofwel de profielloze of naadloze standenbouw. 

Dit type stand combineert de uitstraling van een detailstand op maat met de flexibiliteit van een modulaire standenbouwstructuur. Met dit veelzijdige concept is het mogelijk om je huisstijl op een uniforme en betaalbare manier te integreren.

Het kadersysteem bieden we aan in verhuur en de bedrukte panelen, wanden en banners worden volledig uw eigendom. Daarbovenop stockeren wij uw materiaal gratis en kan u de beursstand volledig of gedeeltelijk hergebruiken. Ecologisch én budgetvriendelijk.

Duurzame en flexibele
standenbouw

Dankzij onze jarenlange ervaring in matrix standenbouw kan u op beide oren slapen.

Een matrixstand biedt heel wat extra mogelijkheden tov. een klassieke modulaire stand. Zo kan je de matrixstand eenmalig gebruiken maar kun je uw beursstand heel flexibel – volledig of gedeeltelijk – hergebruiken. Of je nu eenzelfde stand oppervlakte hebt, of liever de indeling aanpast afhankelijk van de doelstelling van uw beurs.

Een matrix stand
voor elk budget

Ook budgettair zijn er heel wat mogelijkheden. Zo kan je de matrixstand uitbreiden tot een volledig concept op maat. Of kan je opteren voor het instapmodel, waarbij we uw eigen huisstijl combineren met standaardmaterialen. Dit is niet alleen flexibel, maar draagt ook bij tot een meer duurzame standenbouw.

Configureer
uw beursstand

Door het klikken op Offerte aanvragen, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.