Modulair
De betaalbare standaard

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke stand die eenvoudig op te bouwen is en uniformiteit garandeert? 

Dan is het modulaire systeem zeker een aanrader. 
Aangezien dit soort stand een laagdrempelige manier is om deel te nemen aan een beurs, vindt u het dan ook heel vaak terug op de beursvloer. En het beste van alles? Wij passen dit type stand toe op zowel kleine als grote oppervlaktes

Uw huisstijl
eenvoudig vertaald
in uw beursstand

Dankzij z’n flexibiliteit is de modulaire beursstand gemakkelijk in te richten. Met verschillende kleuren en vormen vertaalt dit simpele standaardconcept de uitstraling van uw bedrijf op een eenvoudige en duidelijke manier. 

De modulaire standaardstand kan worden aangevuld met opvallende elementen zoals een bar of balie, aangepast meubiliair en bedrukte logo- of fotoborden.

Trigger uw bezoekers
met de juiste verlichting

Met een modulaire stand van GM Productions ben je ook meteen voorzien van de juiste verlichting. Wij beseffen dat een aantrekkelijke beursstand uitnodigend moet zijn en dus letterlijke mag oplichten in de hal of het nu gaat over een combinatie van wit of gekleurd licht, algemene verlichting of detailspots.

Onze truss-constructies bieden de mogelijkheid om banners, velumdoeken, bedrukte borden op te spannen of te bevestigen. Zo wordt de hoogte van uw standruimte maximaal benut in functie van uw zichtbaarheid in de hal.

Configureer
uw beursstand

Door het klikken op Offerte aanvragen, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.