Maatwerk
De hoogste standaard

Kiest u voor een stand op maat die de huisstijl en identiteit van uw bedrijf perfect weerspiegelt? Dan brengt u uw beursdeelname meteen naar een hoger niveau.We versmelten onze creativiteit graag met functionaliteit en creëren zo een stijlvolle en unieke oplossing.

Naadloos
met oog voor detail

Met maatwerk bent u verzekerd van een volledig naadloze beursstand. Zo verkrijgt u meteen die luxueuze uitstraling waar u naar op zoek bent en steekt uw bedrijf er met kop en schouders bovenuit tijdens de beurs. De combinatie van mooie naadloze visuals en kwalitatieve materialen tilt uw beursstand meteen naar een hoger niveau. Wist u trouwens dat wij een eigen schrijnwerkerij hebben? Hierdoor geniet u van volledige vrijheid wat betreft het ontwerpen van uw stand.

Perfect uitgelicht

Ook de juiste verlichting vergeten we zeker niet, want bij GM Productions beseffen we het belang van een perfect uitgelichte stand maar al te goed. Of het nu gaat om een combinatie van wit of gekleurd licht, de algemene verlichting of detailspots. Wij zijn ons ervan bewust dat een goed uitgelichte stand letterlijk in het oog springt van de bezoeker en dus minstens de aandacht verdient als de opbouw van uw beursstand zelf.

Configureer
uw beursstand

Door het klikken op Offerte aanvragen, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.