Maak van je beursstand een aangename ontmoetingsplek

Terwijl beurzen soms hectisch druk zijn, is het aan ons, de standenbouwer om via een aantrekkelijke stand rust te creëren voor jou en je klanten.

Het gebruik van natuurlijk groen is duidelijk toegenomen. Waar we vroeger vooral een strakke, zakelijke en eerder kille beursstand zagen, zien we vandaag dat sfeerbeleving een belangrijke rol speelt. Een warme, gezellige omgeving waarin plantendecoratie absoluut niet kan ontbreken.  

En het aanbod voor wat extra ‘groen’ op je stand is tegenwoordig zeer uitgebreid. Zo is er de klassieker: de plant in pot. Varens, bamboe en palmen zijn de absolute bestsellers. Maar het hoeft helemaal niet zo conventioneel te zijn. 

 Afhankelijk van de sfeer die je wilt uitstralen kan je evenwel kiezen voor een bohemian look met hangplanten, monsteras, cactussen of strelizias, of een zuiderse en zomerse look met palmbomen en olijfbomen. Daarnaast zien we ook dat grassen en kleurrijke veldbloemen erg in trek zijn.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen positieve gevoelens ervaren binnen een groene
omgeving. En daar spelen wij als standenbouwer graag op in. Naast de eerder
genoemde klassiekers zien we de vraag naar greenwalls alleen maar toenemen. Een
greenwall is een beurswand die volledig of gedeeltelijk wordt opgevuld met interieurplanten.
De mogelijkheden zijn oneindig, van strak en eenvoudig tot tropisch wild. 

Welke planten we gebruiken hangt vooral af van de doelstelling. Bij wie opteert voor eerder strak of eenvoudig beperken we ons tot één type plant. De meest voorkomende varianten zijn hedera (klimop) of de varens. En dan zijn er ook standen waarbij het net iets bruisender mag zijn. Hier spelen we met variatie en combineren we verschillende soorten voor een levendige look. 

Los van de voordeling van planten zorgt groen voor een natuurlijke uitstraling en hoewel we voornamelijk met ‘echte’ groendecoratie werken is er naast levende groene muren ook mogelijk om soortgelijke plantendecoraties te voorzien met kunstplanten of fotoprints, vaak amper te onderscheiden.

Ben jij nog op zoek naar een geschikte beursstand voor jouw onderneming en wil je graag een 100% stressvrije beursdeelname? Vul hieronder je gegevens in en laat ons u ontzorgen!

Laat ons u bellen

Door het versturen van dit formulier, ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website.