Over ons

GM Productions is een ervaren standenbouwfirma, gespecialiseerd in het ontwerpen en het uitvoeren van beursstanden, hoofdzakelijk op vakbeurzen en dit in diverse sectoren.

Waarom kiezen voor
GM Productions

Dialoog staat centraal

GM Productions staat voor een open communicatie. Een gedetailleerde offerte en transparantie tijdens de voorbereidingen vermijden onnodige stressmomenten.
GM Productions denkt met u mee en houdt rekening met eventuele toekomstige beursdeelnames (hergebruik van materialen, uniform en modulair concept,…)

Deskundig, flexibel en vooral snel

GM Productions beschikt over de juiste mensen, materialen en eigen fleet om uw stand of beurs op te stellen binnen de beperkte termijn die wij standenbouwers gewoon zijn.

Daarnaast maken we er een punt van om jaarlijks op zoek te gaan naar nieuwe producten en toepassingen.

Modulair
of op maat

Zowel met onze modulaire systemen (standaard of designstand) als met onze houtbouwstanden zorgen we ervoor dat uw bedrijf er staat in de beurshal.

Onze verschillende type standen zijn trouwens van toepassing op grote en kleine oppervlaktes. Iedere stand is voor GM Productions een uitdaging die met beide handen wordt aangenomen!


Groepsstanden of individueel

Naast individuele standen beschikt GM Productions over de capaciteit en de materialen om op heel korte termijn een lege beurshal om te bouwen tot een aangenaam ontmoetingspunt voor uw exposanten en bezoekers.

Nationaal en internationaal

Wenst u deel te nemen aan een beurs in het buitenland? Onze ervaring op buitenlandse beurzen vormt een pijler in deze zoektocht! Bij GM gaan we ver! Letterlijk zelfs, geen enkel bedrijfsgebouw, nationaal of internationaal is ons onbekend.

Service van
A tot Z

Totaalservice: u bepaalt hoe ver we gaan in onze service: van een uitstekende verlichting tot een volledige aangeklede stand (meubilair, accessoires,… ). GM Productions creëert unieke concepten en zorgt voor een unieke differentiatie.