Over ons

GM Productions is een ervaren standenbouwfirma, gespecialiseerd in het ontwerpen en het uitvoeren van beursstanden, hoofdzakelijk op vakbeurzen en dit in diverse sectoren.

GM Productions
vanaf het begin

GM Productions is ontstaan in de jaren ‘90 uit de grote passie van de zaakvoerder voor geluid en licht. Als jonge knaap was hij gebeten door knopjes, boxen en technische installaties. Hij volgde als geluids- & lichttechnicus jarenlang het bekende orkest Guy Mayer, waar zijn vader oprichter en muzikant bij was.

Uit zijn omgeving kwam ook steeds meer de vraag om een professionele verlichting te verzorgen op beursstanden. Van het één kwam het ander. In de jaren die volgden werd er geïnvesteerd in standenbouwmateriaal en in personeel. En zo groeide GM Productions uit van een klein familiaal bedrijf tot een degelijke West-Vlaamse KMO.
GM Productions is sinds 2000 thuis in de standenbouwsector en is op korte termijn uitgegroeid tot een dynamisch team, zowel op kantoor, als op de beursvloer en dit vertaalt zich op vandaag in ons trouw klantenbestand.