Over ons

GM Productions is een ervaren standenbouwfirma, gespecialiseerd in het ontwerpen en het uitvoeren van beursstanden, hoofdzakelijk op vakbeurzen en dit in diverse sectoren.

Werkwijze
Ons recept voor een succesvolle beursdeelname

1

Intakegesprek

De dialoog met de klant staat bij ons centraal doorheen het ganse traject. Alles begint bij het luisteren naar uw verhaal, wensen en noden.

2

Concept- & budgetvoorstelling

Ons salesteam werkt een uniek concept uit op maat van uw wensen, budget en imago, dit rekening houdend met het beursreglement en technische data (eventuele hoogtebeperkingen, takelmogelijkheden,… )
Onze grafische afdeling neemt vervolgens de 3d-visualisatie van de stand voor haar rekening zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw stand eruit zal zien.

Aan de hand van een gedetailleerde offerte met 3d-tekening staat u voor geen enkele verrassing en heeft u meteen een realistische weergave van het eindresultaat.

Verschillende materialen en diverse mogelijkheden qua opstellingen kunnen eveneens in onze showroom bekeken worden.


3

Voorbereiding

Een goede voorbereiding van de stand & duidelijke afspraken maken dat u zorgeloos aan een beurs kan deelnemen. Ons team staat u tevens bij bij het invullen van de nodige bestelbonnen en technische documenten.

De stand zelf wordt in ons magazijn voorbereid door ons technisch team, dit in samenspraak met de commerciƫle ploeg. De verschillende diensten denken mee in de totaalrealisatie van uw stand. Onze grafische afdeling speelt hierin een heel belangrijke rol en vertaalt uw droomstand in grote visuals met respect voor de bestaande huisstijl.


4

Op- & afbouw van uw stand

Tijdens de op- en afbouwperiode staat onze projectleider met zijn team van schrijnwerkers en standenbouwers tot uw dienst om de stand te realiseren en tot in de puntjes af te werken.